VALMENNUKSET 

Avaimet kehitykseen psyykkisen valmennuksen avulla

Tilaa valmennus tai kysy lisää

Halusit sitten saavuttaa tavoitteitasi tai ratkaista haasteitasi, me tarjoamme sinulle pysyviä muutoksia ja tuloksia. Tarjoamme valmennuksia eri asiakasryhmiin:

 

Yksilöt

Urheilijat/joukkueet

Business

Esiintyjät

 

Valmennuksia yksilöllisiin tarpeisiin

Kaiken asiakastyömme lähtökohtana on yksilö ja hänen yksilölliset tavoitteensa. Meillä on 10 vuoden kokemus haluttujen, näkyvien sekä pysyvien muutosten ja tulosten tuottamisesta.


Teemme töitä yksilöiden kanssa psykologisten, valmennuksellisten ja terapeuttisten lähestymistapojen avulla, riippuen aina yksilön tarpeista. Työmme perustuu luomiimme Building model- ja Wheel of psychological coaching -metodeihin.

Me tarjoamme tuen ja asiantuntemuksen yksilön kehitykseen. Tule parhaaksi versioksi itsestäsi!

Kysy lisää tai tilaa yksilövalmennus
Fast-ikoni

Fast

Valmennuksemme lähtökohta on tarjota yksilöille tehokkaita ja pysyviä tuloksia mahdollisimman nopeasti. Parhaimmillaan asiakkaamme saavuttavat tarvitsevansa muutoksen jo 1–5 valmennuksessa. Tämä ohjelma on sinulle, joka koet tilanteesi vaativan pikaisten tulosten mahdollistamista.

Medium-ikoni

Medium

Osa asiakkaistamme kaipaa alussa säännöllisesti työvälineitä ja tukea. Heille olemme räätälöineet 6–12 tapaamisen valmennuskokonaisuuden. Tässä mallissa tapaamiset ovat 2–8 viikon välein ja näin päästään syventämään itsetuntemuksen ja psykologisten työvälineiden aihealueita laajemmin.

Premium-ikoni

Premium

Esimerkiksi useat huippu-urheilija- ja business-asiakkaamme vaativat säännöllistä ja pitkäkestoista valmennusta. Heidän kaltaisiaan kovia tavoitteita omaavia asiakkaitamme varten olemme kehittäneet pitkäkestoisen valmennusmallin. Vähintään puoli vuotta kestävä prosessi mahdollistaa kokonaisvaltaisen itsetuntemuksen rakentumisen, tehokkaimpien työkalujen ja tapojen omaksumisen sekä merkityksellisten tavoitteiden saavuttamisen.

Elite-ikoni

Elite

Alojensa absoluuttisille huipuille rakennettu ohjelma takaa valmennuspalvelut asiakkaan käyttöön yksilöllisesti määrittelyksi ajaksi 24/7. Mikäli haluat kokea korkeimman version itsestäsi, kasvattaa potentiaaliasi, oppia toistamaan huippusuorituksia sekä saavuttamaan kovimmat tavoitteesi, tämä valmennuspaketti on juuri sinulle.

Tehokas psykologinen valmennus urheilijoille

Tilaa valmennus tai kysy lisää

Osallistu valmennukseen – maksimoi potentiaalisi

Meillä on yli 20 vuoden kokemus huippu-urheilusta ja sen vaatimuksista. Olemme auttaneet psykologisen valmennuksen avulla eri lajien urheilijoita ja valmentajia oman potentiaalinsa maksimoinnissa, niin taidoissa kuin tuloksissakin.


Työmme perustuu itsetuntemuksen kasvattamiseen, yksilölliseen merkityksellisten tavoitteiden asetteluun, psykologisten työkalujen hallintaan sekä tapojen ja huippusuoritusten anatomiaan.

Jos haluat saada koko potentiaalisi käyttöön, ota meihin yhteyttä. Tarjoamme yksilöllistä psykologista valmennusta tavoitteidesi ja tarpeidesi pohjalta.

Kysy lisää valmennuksesta ja pyydä tarjous
Peltonen Performance valmentaa urheilijoita

Urheilijat

Tarjoamme yksilöllisiä valmennuspaketteja eri lajien urheilijoille aina kansainvälisistä huipuista tavoitteellisille liikkujille. Voit räätälöidä valmennuskokonaisuuden aina yksittäisistä valmennuksista vuosia kestäviin valmennusprojekteihin. Mikäli haluat oppia tuntemaan itsesi yksilönä ja urheilijana sekä olet valmis maksimoimaan oman potentiaalisi, ovat valmennuksemme juuri sinua varten.

Peltonen Performance valmentaa urheiluvalmentajia

Valmentajat

Valmennusmallimme kautta useiden eri lajien valmentajat ovat saaneet työkaluja oman valmennusfilosofiansa ja metodiensa kehittämiseen. Uuden ajan johtajuus ja ihmisten käsittely ovat toimintamme keskiössä. Valmennuksemme avulla viet oman toimintasi tehokkaasti 2020-luvun vaatimustasolle.

Peltonen Performance valmentaa urheilujoukkueita

Joukkueet

Olemme saavuttaneet suurta menestystä työssämme osana eri joukkueiden valmennusryhmiä. Valmennusmetodimme tuo joukkueisiin huippuunsa viritettyä ryhmädynamiikkaa, tavoitteen asettelua, vaatimustason nostoa sekä haluttujen tulosten rakentamista. Meidän avullamme varmistat joukkueesi kokonaisvaltaisen menestyksen.

Peltonen Performance valmentaa urheiluseuroja

Seurat

Meillä on tuoreimmat kokemukset suomalaisissa huippuseuroissa toimimisesta. Seurojen kanssa tekemämme yhteistyö on tuonut niiden sisällä työskenteleville ihmisille tietoa ja työvälineitä yhtenäisyyden, toimintakulttuurin ja -tapojen sekä pysyvien tulosten rakentamiseen. Valmennuksemme avulla seurasi pääsee ulosmittaamaan sen sisällä olevien yksilöiden koko potentiaalin.

Business coaching – asiantuntevat yksilö- ja ryhmävalmennukset yritysmaailmaan

Tilaa valmennus tai kysy lisää

Yrityselämän valmennuksia vuosikymmenen kokemuksella

Henkilökohtaisesti hyvinvoivista ja menestyvistä yksilöistä hyötyy koko organisaatio. Tarjoamme asiantuntevia yksilö- ja ryhmäbusinessvalmennuksia yrityksille.


Yli 10 vuoden kokemuksemme yritysmaailmassa työskentelystä on luonut meille ymmärryksen, miten tuottaa parhaita tuloksia, ottaen huomioon niin yritysten työntekijät, johdon, asiakkaat kuin yhteistyökumppanitkin. Huomioimme metodissamme kunkin eri osapuolen yksilölliset tarpeet, arvot ja hyödyt.

Kysy lisää valmennuksesta
kaksi miestä keskustelemassa business coaching:ista ja business-valmennuksesta Tampereella

Työntekijät

Hyvinvoivat, merkityksellisillä tavoitteilla varustetut yksilöt ovat jokaisen työpaikan sydän. Rakennamme työntekijöiden kanssa kestäviä sekä tärkeitä tapoja ja tuloksia, jotka palvelevat niin organisaatiota kuin heitä itseään.

Peltonen Performance valmentaa työryhmiä

Työryhmät

Yksilöllisyys työryhmän ja niiden jäsenten valmennuksen lähtökohtana tuo jokapäiväiseen toimintaan merkityksellistä ja tehokasta toimintaa. Tuomme työyhteisöihin tämän hetken tutkituimman tietotaidon tukemaan kestävää kehitystä.

Peltonen Performance valmentaa esimiehiä

Esimiehet

2020-luvulla ihmisten johtaminen, kuten koko työelämä, ovat isossa murroksessa. Valmennuksemme kautta saat ihmisistä irti heidän parhaat ominaisuutensa ja motivoituneen toiminnan.

Peltonen Performance valmentaa yritysten johtajia

Johto

Valmennuksemme avulla tämän päivän johtaminen siirtyy muutoksen aallonharjalle. Ihmislähtöinen ja yksilöllinen johtaminen ovat tulevaisuuden menestystekijöitä, joihin meillä on tuorein ja tutkituin tietotaito.

Business-coachingin hyödyt:

  • Selkeyttää nykytilannetta
  • Jäsentää omia ajatuksia
  • Kohentaa itsetuntemusta ja löytää vahvuudet
  • Antaa avaimet parempaan itseilmaisuun
  • Aktivoi kohti tavoitteita

Business-coaching johtajalle

Hyvä johtajuuden perusta löytyy hyvästä itsetuntemuksesta. Business-coachingin avulla kartoitat osaamistasi ja kiteytät vahvuutesi. Valmennusprosessin aikana tunnistat käyttäytymismallisi – millaiset asenteet ja ajatusmallit sinua ohjaavat johtajana. Peruspalikoiden tunnistamisen jälkeen ajatusmalleja voidaan haastaa ja kyseenalaistaa, ja löytää mahdollisesti sellaisia asenteita, jotka seisovat niin omien kuin liiketoiminnan tavoitteiden tiellä. Business-coachingin avulla tunnistat nykyhetkessä vaikuttavat tekijät, kirkastat omia ja liiketoimintasi tavoitteita todeksi sekä löydät työkaluja tavoitellun tulevaisuuden työstämiseen. Valmennuksessa löydettyjen tavoitteiden toteutumista on hyvä seurata – näin syntyneistä oivalluksista kannattaa pitää kiinni, ja varmistaa että tavoitteet myös toteutuvat.


Business-valmennus tiimille

Toimiva ja tuloksellinen tiimi syntyy hyvästä vuorovaikutuksesta. Hyvässä ryhmässä yksilöt tunnistavat vahvuutensa ja osaavat tuoda niitä rohkeasti esiin. Käytössämme on kattava määrä tietotaitoa ja työkaluja tiimin hyvinvoinnin ja tehokkuuden parantamiseen sekä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen.

Löydä oma, asiantunteva coach! Palvelemme mm. alueella Tampere, Helsinki, Turku, Jyväskylä sekä tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Panosta kehitykseesi valmennuksella

Tilaa valmennus tai kysy lisää

Yleisön eteen entistäkin varmempana valmennuksen avulla

Olemme työskennelleet yli 20 vuoden ajan muun muassa näyttelijöiden, laulajien, muusikoiden ja juontajien kanssa. Tuemme valmennuksillamme ammattiesiintyjien henkilökohtaista kehitystä, ammattitaitoa ja esiintymisvarmuutta.


Vankan kokemuksemme kautta ymmärrämme esiintyjien kokemat suoritus- ja luomispaineet sekä esiintymispaineet yleisön edessä. Eri alojen huippujen kanssa testattu metodimme tuo haluttuja tuloksia esiintyjille tavoitteista riippumatta.

Kysy lisää
Peltonen Performance valmentaa näyttelijöitä

Näyttelijät

On kyse sitten teatteri-, tv- tai elokuvanäyttelijöistä, ymmärrämme alalla vallitsevat lainalaisuudet ja vaatimukset. Valmennusmetodimme tuo alan ammattilaisille optimaalisen työkalupakin tukemaan heidän haastavaa työtään.

Peltonen Performance valmentaa laulajia ja muusikoita

Laulajat ja muusikot

Niin esiintyjien kokemat paineet kuin positiivisetkin tunnekokemukset ovat alan arkipäivää. Tuomme ammattilaisille tuen ja työkalut menestyksekkään uran rakentamiseen.

Peltonen Performance valmentaa tanssijoita

Tanssijat

Vuosien kokemuksemme perusteella alan haasteet ja mahdollisuudet vaativat tuekseen vahvan psyykkisen kivijalan. Valmennuksemme avulla ammattilaiset saavat itsestään ja urastaan irti maksimaalisen hyödyn.

Peltonen Performance valmentaa juontajia

Juontajat

Ihmisten edessä esiintyminen vaatii vahvaa itsetuntoa ja suurta rohkeutta. Tätä vahvistamaan olemme kehittäneet metodin, jolla alan ammattilaiset saavat käyttöön koko potentiaalinsa.

Valmennuksistamme saat tukea  kehitykseen ja tavoitteiden saavuttamiseen niin yksilöille, kuin ryhmille. Kysy lisää!

Ota yhteyttä